Afstemning - Årets klubmedlem

Som en ny tradition, har vi i bestyrelsen valgt at vi vil hylde flere ting. Vi vil derfor i år, udover Årets ildsjæl gerne kåre Årets Træner samt Årets klubmedlem. 


Årets Klubmedlem kan defineres som et medlem der har givet den lidt ekstra gas i sæsonen, fx i form af at hjælpe til med tjanser, og generelt bare engageret sig i klubben og været med til at skabe og fastholde det fælleskab som vi har i Randers Volleyball Klub. Årets Klubmedlem er det medlem som du synes har gjort sig særlig bemærket i sæsonen. 


Årets træner er en mulighed for klubbens spillere til at give et ekstra skulderklap til den træner, de oplever har gjort det ekstraordinært godt. Det kan være fordi en træner har bidraget med ny volleyviden, gode øvelser, skabt sammenhold og resultater, men det kan også være en træner som er god til at udvikle den enkelte spiller såvel som hele holdet. Sidst men ikke mindst kan årets træner også være den træner der altid møder dig med et smil på læben og på bedst mulig vis fastholder dig i at synes at volleyball er den bedste sportsgren. 


Vi håber at så mange som muligt vil komme med deres bud på hvem der skal være Årets Klubmedlem samt Årets træner. Når du nominerer må du gerne gerne tilføje et par ord om hvorfor du synes at netop ham/ hende fortjener denne kåring. Offentliggørelsen af Årets Klubmedlem samt Årets træner vil ske i forbindelse med de øvrige kåringer ved den fælles sæsonafslutning.

Nominering af årets klubmedlem og træner

Skriv gerne en lille begrundelse for nomineringen