Det sportslige

Ungdom i RAV fylder næsten halvdelen af klubbens aktiviteter. Lige fra de mindste – Ramasjang og Kidsvolley – til teen og 6-mandsholdene i de forskellige ungdomsrækker. Målet er udfordre de unge spillere, for at de kan opnå deres ambitioner med volleyball.

Siden begyndelsen har Randers VK bidraget til talentudviklingen og haft et stort fokus på at skabe dygtige unge spillere som har kunnet indgå både på klubbens egne senior hold, men også i høj grad gøre sig gældende i andre klubber.

Randers VK har en stor Kidsvolley afdeling. Her står der hver uge kompetente trænere som sørger for spændende og sjov træning, hvor de yngste (0.-5. klasse) lærer de basale teknikker og får gode oplevelser til stævner med mere.


Dernæst er der teenafdelingen (U14), som består af både piger og drenge. Dette er et mellemtrin inden man er klar til at indgå på ungdomsholdene som fra 20/21 hedder U15, U17, U19 og U21. Som et led i målet om at udfordre spillerne indgår Randers VK ofte samarbejder med andre klubber fra omegnen for at skabe hold der passer til alle niveauer.

Ungdomsvolley